Samlet løsning fra KNB

”Det kan vi desværre ikke hjælpe med, der skal du vist have fat i en advokat ”.

Når man har brug for juridisk assistance i forbindelse med f.eks. ejendomsadministration eller boskifte, så kan det være svært at afgøre, om man på alle tider af en sagsbehandling inden for et givent juridisk fagområde har fat i den rigtige specialist.

Kan opgaven løses mest økonomisk og samtidigt forsvarligt af en juridisk assistent, eller er det måske i virkeligheden et supergodt It-administrationssystem, der er brug for? Hvem i virksomheden skal holde styr på, hvilken fagperson, der tager fat i problematikkerne?

Men i juridisk arbejde, hvor arbejdsgangen kræver lige så stor faglig kompleksitet og planlægning, kan det være uoverskueligt at koordinere alles indsats optimalt. Når man selv er en del af arbejdsprocessen.

Her kan I med rette gøre brug af KNB’s tilbud om en samlet løsning, hvor vi overtage alle juridiske arbejdsgange og løse opgaverne fra a til å. På professionel vis varetager en samlet løsning alt arbejdet for jer.

Har en virksomhed brug for at beskæftige sig med sin kernekompetence og overlade paragrafferne, mødeforberedelsen, referaterne, regnskaberne, researchen og indkrævningerne til et kompetent team, så kan KNB med fordel kontaktes.