Erhvervsejendomme

Administration efter behov

KNB tilbyder ejere af erhvervsejendomme totalløsninger på ejendomsadministration. Vi tager udgangspunkt i to perspektiver:

  1. At de enkelte lejere er professionelle folk, som bare vil have alt det praktiske omkring deres virksomheds fysiske rammer til at fungere så problemfrit som muligt, så de kan koncentrere sig om at drive deres egen virksomhed.
  2. At ejendommen for ejeren repræsenterer en stor potentiel indtægtskilde i kraft af at være en større finansiel investering. Derfor bør fokus i administrationen ligge på en succesrig planlægning og gennemførsel af udvikling, markedstilpasning og opgradering på flere planer, så indtjeningen garanteres og løftes fremadrettet.

For at imødekomme begge disse perspektiver, sørger KNB altid for grundig briefing og behovsafdækning før aftale om ejendomsadministration af erhvervsejendomme indgås.

Derefter vil vi sørge for, at alle dele af administrationen kører problemfrit og til alles tilfredsstillelse. Vi håndterer lejeopkrævning, klargøring af årsregnskaber, ejendomstilsyn, besvarelse af lejerhenvendelser og flyttesyn. KNB er et team af fagfolk med etikken i orden.